Oktober 2023

Na ons optreden op zondagavond 22 oktober starten we met oefenen voor ons kerstoptreden in de kerstnacht 24 december 2023

Wij mogen dan een bijdrage leveren aan de kerkdienst in de Ontmoetingskerk te Noordeloos. De dienst begint om 21.30u.

Heb je zin om mee te oefenen, kom gerust vanaf donderdag 26 oktober om 20.00 uur naar de Ichthuskerk in Meerkerk en zing met ons mee.

 

 

September 2023

Op donderdag 7 september beginnen we ons seizoen weer met oefenen van de liederen voor ons optreden op 22 oktober 2023.

Wij oefenen iedere donderdagavond van 20.00-22.00 uur in de Ichthuskerk in Meerkerk met een gezellige koffiepauze tussendoor.

Heb je zin om mee te zingen, kom en zing een aantal keren met ons mee. 

Wil je graag eerst meer informatie, bel of email gerust

06-40400850 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Juni 2023

8 Juni hebben wij gezongen in Rumpt. Met heerlijk weer, in de openlucht. Wat een mooi verzorgingshuis, veel buitengebied, moestuin, kipjes, enz. En daartussen dan mogen zingen ter ere van Onze Heer. Wat een genot. de bewoners hebben genoten, maar wij ook zeker..

 a2ed38b4 e5e3 4646 94ed eeb4b6c5c804

 

 

Mei 2023

Volgende maand mogen we bij 2 verzorgingstehuizen een optreden verzorgen. De eerste avond op 8 juni op Linge's Zorglandgoed. De tweede avond op 22 juni. Dan treden we op in de Lux Mundi kerk in Lexmond voor de bewoners van De Laakse Hof. Heeft u ook zin om te komen luisteren en mee te zingen. dan bent u van harte welkom in de Lux Mundi kerk in Lexmond. We beginnen om 19.30 uur.

 

januari 2023

We starten weer met oefenen op donderdag 12 januari 2023 in de Ichthuskerk te Meerkerk. We oefenen iedere donderdag van 20.00-22.00 uur.

KOM JE GEZELLIG MET ONS MEE OEFENEN?
 

We hebben inmiddels diverse aanvragen voor optredens ontvangen. Kom gerust een aantal keren luisteren en/of meezingen voor je besluit of je lid wordt. 

december 2022

We hebben een bijdrage mogen leveren aan zowel de kerstlichtjestocht in Meerkerk, 3 uur zingen op een vrachtwagentrailer terwijl de kinderen en hun begeleiders op zoek gaan naar het kindje Jezus. Wat hebben we genoten. En wat was het koud. Ook onze muzikanten hadden het zwaar, met koude handen dwarsfluit spelen of de piano. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken. 

hisinspiration lichtjestocht 2

 
En op kerstavond mochten we een bijdrage leveren aan de kerstnachtdienst in de Ichthuskerk in Meerkerk. Ook hier hebben we van genoten. En het was hier niet koud.. Dus beter te spelen voor onze pianist.

september 2022

We starten ons seizoen met een gezellige bbq, even bijpraten en samen nieuwe plannen maken.
Er zijn ontwerpen gemaakt voor een nieuwe poster, die worden besproken. We starten met oefenen voor de kerst vanaf 1 septemer 2022

juni 2022:

We hebben een nieuwe dirigent. We kunnen weer gaan oefenen. Wat fijn.

Herman van Vliet  zal ons gaan dirigeren. Tot de zomervakantie gaan we door ons repertoire zingen, na de zomervakantie starten we met oefenen voor de kerstvieringen.